Unsere aktuellen Produkte & Prospekte:


Artikel

Ihr Warenkorb ist derzeit leer.

Udobno nakupovanje


Naše storitve od A (atmosfera, prijetna za nakupovanje) do Z (zadovoljstvo)

Ste nezadovoljni s storitvami pri nakupovanju? Ne v NKD-ju! Pri nas ponujamo zamenjavo izdelkov, prijazno svetujemo in ponujamo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. V NKD-ju naredimo vse za vaše sproščeno nakupovanje.

Zaradi koncepta naših prodajaln, prijaznega do kupcev, boste brez težav našli iskane izdelke in našo aktualno ponudbo. Za prijetno nakupovalno vzdušje poskrbijo prodajalke z njihovo usposobljenostjo ter pripravljenostjo, da vam priskočijo na pomoč. V anketah kupcev se naše prodajno osebje ob vprašanjih, ki se nanašajo na prijaznost prodajalcev, redno uvršča na sam vrh.

V vseh naših prodajalnah vam ponujamo možnost plačila izbranih izdelkov s plačilnimi karticami. Prav tako vam zagotavljamo 14-dnevno možnost zamenjave izdelkov. Ponujamo vam tudi darilne bone v poljubni vrednosti.

Mislimo, da bi lepe stvari morale biti cenovno dostopne vsakomur. Naš nabavni in kreativni oddelek sledi aktualnim modnim trendom ter jih po nadvse ugodni ceni kar najhitreje pošilja v prodajalne. Naše kupce s privlačnimi katalogi redno obveščamo o aktualni ponudbi in akcijah.


Herzlichkeit   Bargeldloser Zahlungsverkehr   Umtauschgarantie   Geschenkgutschein
Bequem einkaufen
1Deutschland
+49 (0) 89 20188-840*


Österreich
+43 (0) 3142 24711005*


onlineshop@nkd.com


Filiale suchenFacebook


Newsletter-Anmeldung


*gebührenpflichtig, gemäß Ihres Telefonvertrages


Cookies