Unsere aktuellen Produkte & Prospekte:


Artikel

Ihr Warenkorb ist derzeit leer.

Ugodna  kupovina


Naše usluge od A (atmosfera – ugodna za kupovinu)
do Z (zadovoljstvo)

Jeste li nezadovoljni s uslugama prilikom kupovine? Ne u NKD-u! Kod nas je moguća zamjena proizvoda, ljubazno savjetujemo i pružamo odličan odnos cijene i kvalitete. U NKD-u činimo sve kako biste mogli opušteno kupovati.

Zbog koncepcije naših prodavaonica, ugodne za kupce, bez teškoća ćete pronaći tražene proizvode i našu aktualnu ponudu. Za ugodnu atmosferu pobrinut će se prodavačice svojom osposobljenošću i spremnošću da vam priskoče u pomoć. U anketama kupaca naše se prodajno osoblje glede pitanja koja se odnose na ljubaznost prodavača, redovito svrstava u sam vrh.

U svim našim prodavaonicama vam nudimo mogućnost plaćanja odabranih proizvoda s platnim karticama. Također vam garantiramo 14-dnevnu mogućnost zamjene proizvoda. Nudimo vam također i poklon bonove u vrijednosti prema vašoj želji.

Uvjereni smo da bi lijepe stvari cjenovno morale biti dostupne svakome. Naš odjel za nabavu i kreativni odjel prate aktualne modne trendove te ih po izuzetno povoljnoj cijeni na najbrži mogući način šalju u prodavaonice. O aktualnoj ponudi i akcijama u privlačnim katalozima redovito obavještavamo naše kupce.


Herzlichkeit   Bargeldloser Zahlungsverkehr   Umtauschgarantie   Geschenkgutschein
Bequem einkaufen
1Deutschland
+49 (0) 89 20188-840*


Österreich
+43 (0) 3142 24711005*


onlineshop@nkd.com


Filiale suchenFacebook


Newsletter-Anmeldung


*gebührenpflichtig, gemäß Ihres Telefonvertrages


Cookies